II Trail Càlig

Salida el 05/11/2017 a las 09:00 y termina el 05/11/2017 a las 12:00

Reglamento

REGLAMENT – II TRAIL CÀLIG


Art. 1 L'Ajuntament de Càlig amb l'assessorament tècnic de H&J FITNESS organitzen el II TRAIL CÀLIG.

Art. 2 La cursa de muntanya tindrà lloc el proper Diumenge dia 5 de novembre de 2017 a les 9:00 hores i en la mateixa podrà participar qualsevol persona, sense distinció de sexe, edat o nacionalitat. Els menors de 16 anys hauran d'aportar una autorització del pare / mare / tutor.

Art. 3 El II TRAIL CÀLIG es una cursa de baixa muntanya, la competició discorre a través de pistes forestals i senders locals dins el terme municipal de Càlig i poblacions veïnes.

Distància: 15 km

Desnivell acumulat 560 m.

Temps màxim: 3 hores.

Alçada màxima: 200 metres.

Hi haurà dos avituallaments situats:

• KM 5: Sòlid i líquid.

• KM 10: Líquid.

La sortida serà a les 9:00 hores des de la Plaça Nova, on també es recolliran els dorsals de 7:30 a les 08:45.

La prova serà cronometrada per H&J CRONO. Als participants se’ls entregarà un pitral (que haurà d’anar fixat a la part davantera de la samarreta) i un xip (que fixaran en la sabatilla) i hauran de tornar al acabar la cursa.


Les categories dels participants seran les següents:


CATEGORIES 

Sub25 Nascuts en 1993 y posteriors fins any 2002

Sènior Nascuts en 1978 y posteriors fins any 1992

Veterà/veterana A Nascuts en 1968 y posteriors fins any 1977

Veterà/veterana B Nascuts en 1962 y posteriors fins any 1967

Veterà/veterana C Nascuts en 1961 y anteriors

Local 3 Homes y 3 Dones empadronats a Calig

Absoluta Fem / Masc  Tots els participants


S'otorgaran trofeus per als tres primers classificats en cada categoria; a més, els trofeus seran acumulables. 

S'obsequiarà a tots els participants inscrits al Trail amb una samarreta tècnica.

Tots els participants que tinguen que rebre un trofeu, independentment de la seua categoria, tenen l'obligació d'assistir a la cerimònia de lliurament dels mateixos, excepte causa degudament justificada amb anterioritat i que haja estat admesa per l'organització. En aquest sentit, el lliurament de premis serà aproximadament a les 11.30 h.

NOTA: En acabar la carrera els participants disposaran d'un bon avituallament, entrepà, cervesa, fruita, begudes i refrescos a la zona post-meta.També oferim serveis de dutxes situats en el Poliesportiu Municipal.


Art. 4 El termini i preu de la inscripció serà el següent:

Des de inici d’inscripcions al 30 d'octubre a les 14h ...................................................... 12 € amb samarreta

Del 30 d’Octubre a les 14h fins al 3 de novembre a les 14h .......................................... 14 € sense samarreta

** NOTA: El preu d'inscripció dels corredors locals serà de 10 € i s'hauran d'inscriure a l'Ajuntament de Càlig. Es consideraran corredors locals tots els empadronats a Càlig.


Llocs d'inscripcions:

A través de la pàgina www.hj-crono.es

BOTIGA, DECATHLON VINARÒ

SBOTIGA, EVASIÓN SPORT BENICARLÓ

PISCINA MUNICIPAL DE BENICARLÓ


Es podran realitzar inscripcions el mateix dia de la prova a un preu de 15€, sense dret a samarreta.Art. 5 L'itinerari estarà senyalitzat amb cintes o qualsevol altre element que es puga retirar després de la prova. En condicions de visibilitat normals, des d'una marca seran visibles, depenent del terreny; per tant, si els corredors perden la pista de les balises, per la seva seguretat, han de retrocedir fins trobar-les. En el cas de condicions meteorològiques adverses, es reforçarà el nombre de balises.

Art. 6 L'organització contractarà una assegurança d'accidents y RC per a tots els participants inscrits en la prova. L'organització, però, recomana als participants estar afiliats a la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada corresponent a la seva zona.

Art. 7 Els corredors renuncien expressament al dret d'imatge durant les proves i a tot recurs contra l'organització de les mateixes per la utilització de la imatge. L'organització pot autoritzar els mitjans de comunicació a utilitzar aquesta imatge mitjançant l'acreditació corresponent.L'organització es reserva de forma exclusiva els drets d'imatge de les esmentades proves, així com la seva explotació audiovisual i periodística. En conseqüència, les notícies i comunicacions sobre el II TRAIL CÀLIG i la utilització d'imatges de les proves s'han de fer respectant el nom d'aquest esdeveniment, prèvia autorització de l'organització.

Art. 8 D'acord amb la normativa de Protecció de Dades Personals, les dades dels participants recollides en el formulari d'inscripció seran inclosos en uns fitxers automatitzats la titularitat correspon als organitzadors del II TRAIL CÀLIG, amb fins exclusius de gestió de la prova. Els interessats podran exercir els corresponents drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició i supressió mitjançant una comunicació electrònica adreçada a contacta@hj-fitness.es

Art. 9 Aquest reglament podrà modificar-se si, per qualsevol circumstància, l'organització es veu obligada a fer-ho. La modificació del reglament serà comunicada amb antelació als participants.Es recorda que la inscripció al II TRAIL CÀLIG, implica la plena acceptació d'aquest reglament.