Dia de la Bici Vinaròs 2018

Salida el 30/09/2018 a las 10:00 y termina el 30/09/2018 a las 13:00

Reglamento

DIA DE LA BICI VINARÒS

REGLAMENT DE LA PROVA


Article 1º. INFORMACIÓ

L’Ajuntament de Vinaròs - CME organitzen una nova edició del DIA DE LA BICI, prova de caràcter popular i oberta a la participació de tothom.Prova que tindrà caràcter benèfic ja que es destina un euro solidari per cadascun dels participants adreçat a una entitat local sense ànim de lucre.


Article 2º: data i hora

La celebració de la mateixa serà el dia 30 de Setembre de 2018 a les 10:00 hores amb sortida de l’Oficina del CME i arribada a la Carpa de l’Atlàntic, Avinguda de l’Atlàntic, de Vinaròs.


Article 3º: recorregut

DIA DE LA BICI: de 13 quilòmetres aproximadament.

SORTIDA OFICINA CME – VOLTA DARRERE ERMITA – ARRIBADA CARPA ATLÀNTIC

Dos opcions:Recorregut suau: sortida oficina CME en direcció a l’ermita paral·lelament al riu Cervol i voltar l’ermita per darrere i tornar a la Carpa de l’Atlàntic.

NOVETAT! Recorregut suau + pujada a l’ermita: sortida oficina CME en direcció a l’ermita paral·lelament al riu Cervol i voltar l’ermita per darrere. Fer una pujada a l’ermita per la part de darrere, i baixar de l’ermita cap a la Carpa de l’Atlàntic.

Atenció! Recorregut neutralitzat per l’organització. No és una cursa és una passejada amb bici. L’únic tram que serà lliure, sense limitació de l’organització, serà tram habilitat de la pujada a l’ermita.


Article 4º: inscripció i preus

• Les inscripcions podranefectuar-se a :

Tothom on-line a: www.hj-crono.es

Oficina “Consell Municipal Esports” (CME). Av. 29setembre, 3.Atenció! Només per aaquelles persones que NO puguen


Article 5º. Recollida de samarreta

Tots els inscrits tindran un OBSEQUI, que podran recollir:

Consell Municipal d'esports: dijous 27 i divendres 28 de setembre de 9:00 a 13:00 hores i de 16:00 a 19:00 hores, i dissabte dia 29 de setembre de 10:00 a 13:30 hores.


Article 6º. Avituallament

Hi haurà un avituallament a l’arribada amb aigua i fruita.

Article 7. Senyalització i controls

Tot el recorregut estarà controlat per voluntaris i Policia Local.

Article 8. Ambulància

Servei sanitari i d’ambulància tancant grup de ciclistes durant el recorregut i després a la Carpa de l’Atlàntic.

Article 9. Drets d’imatge

Els participants i assistents a la prova cedixen els drets de la seua imatge respecte a las fotografies en les quals poden aparèixer, per a que l’Organització puga reproduir-les com a publicitat de posteriors esdeveniments similars.

Article 10. Altres consideracions

L’organització es reserva el dret a realitzar qualsevol modificació que considere necessària en funció dels diferents condicionants, així com la suspensió de la prova si les condicions meteorològiques ho exigeixen o per causa de força major.

Els participants estan obligats a auxiliar als accidentats.Pel fet de prendre la sortida en la present cursa, tots els participants accepten el present reglament. En cas de dubte es farà prevaler la decisió de l’organització.

Responsables de la prova:El director executiu de la prova és la Regidora d’Esports, Begoña Lopez Brachat i el responsable de seguretat vial és el cap de la Policia Local, Juan Manuel Domeneq.

Notes de interès:El sentit de la circulació serà sempre per la dreta en el sentit de la marxa, llevat en aquelles zones on estigue tot la calçada tallada. Seguir les indicacions de l’organització.En tot moment, els participants han de ser conscients que han de seguir totes les normes de circulació, ja que estan sotmesos a aquestes sense cap excepció. Això implica tenir cura en tot moment dels vehicles que circulen per la calçada.

Obligatori us de CASC.MENORS D’EDAT: l’organització recomana als pares/mares de xiquets i xiquetes menors d’edat que participen en l’acte, sobre tot si van en rodetes, que es queden a la zona tancada de la Carpa de l’Atlàntic (Fora Forat i 29 de setembre) ja que el recorregut fins l’ermita pot ser massa llarg per als menors i pot complicar el control de la cursa a l’organització, ja que el grup de ciclistes participants s’allarga massa i compromet la seguretat dels participants.

Després de fer la passejada per l’ermita, l’organització tallarà el passeig Fora Forat i l’Avinguda 29 de setembre, per fer ACTIVITATS o per anar en bici lliurement.

Són gratuïtes i per a tots els participants: gimkanes, curses, circuits vials, etc., a càrrec de les entitats col·laboradores: UNIÓ CICLISTA, CLUB MIKEBIKE, DECATHLON VINARÒS i POLICIA LOCAL.

Quan arribe l’últim participant, es procedirà a fer-se el SORTEIG DE REGALS de material esportiu, cortesia de les Botigues de Ciclisme de Vinaròs: CILCLES FANDOS, FANDOS SPORT, DECATHLON VINARÒS, GABIKE i MIKEBIKE.